Përfaqësuesja e zyrës rajonale të UNMIK-ut për Pejë dhe Prizren vizitoj komunën e Junikut

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi priti në takim zonjën Lilia Galieva përfaqësuese e misionit të UNMIK –ut për rejonin e Pejës dhe Prizrenit.

Në këtë takim Lilia Galieva përgëzoj kryetarin Kuçi për mandatin e tretë të tij si kryetar i komunës së Junikut.

Gjithashtu Kryetari Kuçi e falënderoj ekipin e UNMIK –ut për vizitën e bërë duke i informuar ata për vizionet e tij rreth zhvillimit të Junikut si komunën e re.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti liron nga detyra drejtorin Adnan Imeri, e falënderon për punën e tij

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, do të liroj sot nga detyra drejtorin e …