Fillimi / Institucionet / PLANI OPERACIONAL PËR PAKON FISKALE EMERGJENTE

PLANI OPERACIONAL PËR PAKON FISKALE EMERGJENTE

Komuna e Junikut kërkon nga qytetarët, operatorët ekonomik dhe shërbyes të institucioneve komunale, ju lutemi konsultoni 15 Masat mbështetëse të Planit Operacional për Pakon Emergjente të aprovuar nga Ministria e Financave dhe Transfereve.

Për zbatimin e Planit Operacional për Pakon Emergjente obligohen të gjitha institucionet dhe njësit përkatëse të propozojnë vendimet shtesë dhe të ndërmarrin masat e nevojshme.

Vendimi i plotë linku:

https://mf.rks-gov.net/…/CF860B38-765C-41B3-87D0-6E38AD3715…
Ministria e Financave dhe Transfereve / Republika e Kosovës

Kontrolloni gjithashtu

Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Komuna e Junikut fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit ...