Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Po përfundon montimi i Serrës së dytë (nga 12 sosh) për vitin 2018

Po përfundon montimi i Serrës së dytë (nga 12 sosh) për vitin 2018

Ekspertët e bujqësisë në Komunën e Suharekës kanë dalë në teren për të inspektuar montimin e serrës së dytë me sipërfaqe prej 5 ari, e cila është montuar në qytetin e Suharekës. E pranishme së bashku me ekspertët ishte edhe nënkryetarja e Komunës së Suharekës Mihrije Suka, e cila tha se ndihet e lumtur që këto serra po shkojnë në familjet që e meritojnë dhe që njëmendë duan të punojë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë e gatshme të bashkëpunoj për rregullimin e sistemit të ujitjes në tokat bujqësore me Komasacion

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtoresha për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, Majlinda ...