Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Po punohet me intensitet të shtuar në infrastrukturën rrugore në komunën e Deçanit

Po punohet me intensitet të shtuar në infrastrukturën rrugore në komunën e Deçanit

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtor, i shoqëruar nga Ministri i Infrastrukturë dhe Transportit, Pal Lekaj, dhe kryetari i komunës së Junikut, Agron Kuqi, kanë vizituar punimet e projektit më të ri në në infrastrukturën rrugore në qytetin e Deçanit që lehtëson qarkullimin në qytet dhe krijon njê lidhje më të lehtë të komunave në afërsi.

Ky projket do të zgjidh problemin e qytetarëve të Komunës se Deçanit,dhe nuk do te ket më pengesa në komunikacion me vet faktin se do tê bêhêt zgjerimi i rruges nga vendi i quajtur Ura e Demës përgjat rrugës  “Luan Haradinaj” nê qendêr të qyteti dhe përgjat rrugës “Dëshmoret e Kombit” deri tek vendi i quajtur “Ura e Bajram Hasanve”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...