leoni

Po vazhdon realizimi i projektit të rregullimit të kanalizimit në zonat rurale

Komuna e Hanit të Elezit po vazhdon me investime në përmirësimin e rrjetit të kanalizimit në zonat rurale të Komunës.

Aktualisht janë duke u zhvilluar punime në segmentet e rrjetit të kanalizimit në fshatin Paldenicë, përkatësisht në rrugën “Udha e Shkronjave” në fshatin Gorancë, në fshatin Krivenik si dhe ndërtimi i një pjese të kanalizimit në rrafshe.

Për të realiziuar këtë projekt Komuna e Hanit të Elezit ka ndarë mjete në vlerë prej 18,791.50 euro.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …