Brickos

Donald Trump dhe Joe Biden kanë shkëmbyer sulme verbale, pasi që të dy vizituan shtetin e Iowa-s

Është shkurtuar avantazhi i kandidatit demokrat Xho Bajden ndaj kryetarit amerikan, Donald Trump

Është shkurtuar avantazhi i kandidatit demokrat Xhoe Bajden ndaj kryetarit.  Donald Trump në garën për Shtëpinë e Bardhë. Sipas një sondazhi medial dyshja Biden-Kamala Harris gëzon 50 për qind të mbështetjeve, ndërsa ajo në mes të Trumpit dhe Majk Pens 46 për qind. Vlen të theksohet se diferenca prej 4 përqindësh përkon pikërisht me marzhën e gabimit të sondazhit. Avantazhi i Bajdenit ndaj Trumpit rritet në 53 për qind kundrejt 46 për qind, mes 72 për qind të votuesve që thonë se janë ekstremisht ose shumë entuziastë për të votuar në vjeshtë, por ajo ngushtohet mes zgjedhësve që jetojnë në shtetet që pritet të kenë ndikimin më të madh zgjedhor në muaji nëntor.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …