Rexhep Selimi

Policia e Kosovës me urdhër të kreut të Kuvendit dhe Qeverisë Mustafa ka arrestuar edhe deputetin, Rexhep Selimi

Policia e Kosovës me urdhër të kreut të Kuvendit dhe Qeverisë Mustafa ka arrestuar edhe deputetët e Vetëvendosjes, Rexhep Selimi dhe Fisnik Ismaili, derisa ndodheshin  jashtë ndërtesës së Kuvendit të Kosovës. Ndërkohë, bëhet e ditur se deputeti Rexhep  Selimi nuk ka pranuar të hyjë në veturë të policisë, por ka shkuar deri në Stacion me veturën e tij i shoqëruar nga policia.  Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj lidhur me arrestimin e Rexhep Selimit ka shkruar se janë për keqardhje veprimet e këtij pushteti diktatorial. Arrestimi i deputetit dhe njërit prej figurave kyçe të UÇK-së, Rexhep Selimi, është veprim i një shteti policor. Kjo nuk e dobëson Rexhën, përkundrazi, e forcon atë. Kjo e tregon fytyrën e vërtetë të këtij pushteti se deri ku është i gatshëm të shkojë vetëm për të ruajtur postet.” Rexhep Selimi, Daut Haradinaj dhe heroi i kombit,  Mujë Krasniqi ishin tre komandantët e luftës së UÇK-së, që dolën publikisht,  më 28 nëntor të vitit 1997, në fshatin Rezallë të Drenicës, me rastin e varrimit të mësuesit dëshmor,  Halit Geci.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …