leoni

Prezantohet faza fillestare e projektit për rregullimin e zonës turistike në Neredime dhe Jezerc

Në sallën e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, drejtori i Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit, Balton Dërguti bashkë me organizatën “Swiss Contact”, kanë bërë prezantimin e fazës fillestare të  projektit për rregullimin e zonës turistike në Neredime dhe Jezerc. “Komuna e Ferizajt ka paraparë të intervenoj në hapësirat publike të parkut në Neredime dhe Jezerc saktësisht tek pika e “Bashkimit të dy Lumenjve”, për qëllime të adoptimit në park rekreativ”, ka thënë Dërguti. Prezantimin e këtij projekti e ka bërë Lorita Rama dhe Albrim Tahiri nga kjo organizatë. Qytetarët e pranishëm në këtë konsultim publik, janë shprehur të kënaqur me realizimin e këtij projekti. U bë e ditur se ky projekt pritet të filloj së realizuari gjatë këtij viti.

Kontrolloni gjithashtu

Në Ferizaj u organizua takim profesional me administratat e QKMF-ve në nivel të  vendit

Sot nën organizimin e administratës së QKMF-së në QTMF – Ferizaj u organizua takim profesional …