Kryetari Aliu ka pritur në takim zëvendës Presidentin e Federatës Amerikane të Mësuesve

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim zëvendës Presidentin e Federatës Amerikane të Mësuesve, po ashtu Presidentin e Federatës së Mësuesve të Illinois (AFT), z. Dan Montgomery, z. Ramiro Hernandez, Drejtor për Rajonin Perëndimor të Federatës Amerikane të Mësuesve (AFT) dhe Drejtorin Rajonal të Solidaritetit z. Steven Mc Cloud, bashkë me kreun e SBASHK-ut, prirë nga kryetari Rrahman Jashari, ku diskutuam për bashkëpunimet dhe intensifikimin e tyre në të ardhmen, mes institucioneve tona.

Kontrolloni gjithashtu

Latifi: Lufta e UÇK-së është e drejtë, e pastër, me karakter çlirimtar dhe ka përmasë kombëtare

Në 26-vjetorin e Betejës së Rahovecit, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, bashkë me …