KEK
Fillimi / Lajmet / Procesi arsimor në të gjitha nivelet e arsimit vazhdon sot sipas udhëzuesit të përgjithshëm të MASHTI-t
Sot ka filluar mësimi plotësues për nxënësit të cilët kanë pasur ngecje në arritjen e rezultateve si shkak e pandemisë

Procesi arsimor në të gjitha nivelet e arsimit vazhdon sot sipas udhëzuesit të përgjithshëm të MASHTI-t

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka thënë se Qeveria e Kosovës ka vendosur që prej të hënes, në të gjitha institucionet publike dhe private, procesi arsimor në të gjitha nivelet e arsimit, vazhdon sipas udhëzuesit të përgjithshëm të MASHTI-t për organizimin e mësimit në kushtet e pandemisë Covid-19. Nagavci ka shkruar se konviktet do të lejohen të punojnë sipas rregullit, një dhomë një student. “Në bazë të këtij vendimi, të gjitha institucioneve publike dhe private në të gjitha nivelet e arsimit, iu ndalohet organizimi i aktiviteteve jashtë mësimore, siç janë ekskursionet, shëtitjet grupore, ahengjet e ndryshme të stafit mësimor apo të nxënësve e studentëve. Ju bëj thirrje për respektim të masave në mënyrë që ta ruajmë shëndetin tonë dhe të tjerëve. Ju lutem mbajeni distancën, dezinfektoni duart dhe vendoseni maskën sipas rekomandimeve. Shëndet e suksese të gjithëve”, ka shkruar ajo. Ndërsa duhet theksuar se sot janë marrë vendime nga Qeveria e Kosovës, për lehtësimin e masave anti-Covid.

Kontrolloni gjithashtu

Arben Gashi: Saranda Bogujevci po keqpërdoret nga Vetëvendosje me qëllim të viktimizimit të saj për përfitime politike

Arben Gashi: Saranda Bogujevci po keqpërdoret nga LV-ja me qëllim të viktimizimit të saj për përfitime politike

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi në një konferencë për media para gazetarëve ka folur për ...