Procesi gjyqësor kundër ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa do të vazhdojë gjatë ditës së sotme

Procesi gjyqësor kundër ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa do të vazhdojë gjatë ditës së sotme

Edhe gjatë ditës së sotme, në Gjykatën Speciale kundër UÇK-së   do të vazhdojë procesi gjyqësor lidhur me akuzën kundër eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa. Kjo është dita e katërt e gjykimit ku po merret në pyetje një dëshmitar i mbrojtur dhe pa identitet publik, i cili në shumë raste paraqet të dhëna kontradiktore. Ai thotë se nuk e ka parë, Salih Mustafën, por paragjykon  se ai e ka marrë në pyetje. Eprori i UÇK-TMK-FSK-së i njohur gjatë luftës si Komandant Cali, në fjalën e tij ka pranuar se gjatë kohës së fundit ndihet i stresuar për shkaqe dhe rrethana në të cilat akuzohet padrejtësisht.

Kontrolloni gjithashtu

Vjosa Osmani, Albin Kurti e Glauk Konjufca, kanë pritur në takim ambasadorët e vendeve të QUINT-it

Vjosa Osmani, Albin Kurti e Glauk Konjufca, kanë pritur në takim ambasadorët e vendeve të QUINT-it

Kryetarja, Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, dhe kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca, kanë pritur në …