UCK

Projektligji përcakton masat për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së, mbrojtjen e institucioneve, jo të individëve

Komisioni për Arsim Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën ka shqyrtuar Projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së. Fadil Beka, anëtarë i grupit punues për këtë Projektligj, tha se është iniciativë e vonuar. “Ky Projektligj përcakton masat për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së, këtu bëhet fjalë për mbrojtjen e institucioneve dhe jo individëve, ky Projektligj ka 12 nene nuk është i përkryer është një iniciativë e vonuar dhe pritet kontributi i secilit prej jush për të bërë një ligj sa më të mirë”, tha ai. Arbërie Nagavci, anëtare e komisionit nga radhët e LVV-së tha se ky projektligj ka probleme bazike në mënyrën e definimit të asaj se çka nënkuptohet me vlerë të luftës.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …