Puna për nënkalimin e ri për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë në Ferizaj, po vazhdon

Puna për nënkalimin e ri për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë në Ferizaj, po vazhdon, për ta kthyer këtë zonë, në kapilarë të shumtë nga ku do të rrjedh më hovshëm, zhvillimi i gjithë Ferizajt.

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …