KEK
Fillimi / Institucionet / Punëtorët e ndërmarrjes publike komunale “HIGJIENA” shembull i përkushtimit, punës dhe suksesit

Punëtorët e ndërmarrjes publike komunale “HIGJIENA” shembull i përkushtimit, punës dhe suksesit

Punëtorët e ndërmarrjes publike komunale “HIGJIENA” shembull i përkushtimit, punës dhe suksesit, duke e pasur në mbështetjen të vazhdueshme kryetarin e komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i cili ishte zotuar që në Deçan nuk do të ketë më mbeturina, duke e bërë vetë ai statutin e ndërmarrjes ,,Higjena”, duke inicuar dhe realizuar pavarësimin nga regjioni, duke investuar maksimalisht në mjete pune, makineri, kontejnerë, objekt modernë, kushte pune, pajisje, mbështetje të gjitha natyrave duke e shndërruar në storie suksese!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci për ti vizituar bashkatdhetarët që pësuan nga aksidenti

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci, i cili me ...