Qendra Burimore për Persona të Zhdukur organizon sot konferencën “Sfidat në identifikim”

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur organizon sot konferencën “Sfidat në identifikim”

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur organizon sot konferencën, “Sfidat në identifikim”, në të cilën përfaqësues nga organizatat ndërkombëtare, rajonale dhe vendore, familjarë të personave të pagjetur do të diskutojnë për sfidat me të cilat ballafaqohen në identifikimin e personave të pagjetur. Pjesëmarrësit do të paraqesin edhe rekomandimet se çfarë të bëhet. Konferenca është pjesë e projektit të mbështetur nga ambasada e Britanisë së Madhe,  në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Miroslav Lajçak: Gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor janë në procese të ndryshme të pranimit në BE

Emisari i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, ka marrë pjesë aktive në Konferencën e …