Radios Kosova e Lirë dhe Televizionit Dielli, iu ndanë Mirënjohje nga kryetari i Karaçevës së Poshtme, Selver Lenjani

Radios Kosova e Lirë dhe Televizionit Dielli, iu ndanë Mirënjohje nga kryetari i Karaçevës së Poshtme, Selver Lenjani

Për kontributin informativ, që i ka dhënë dhe po iu jep shqetësimeve të banorëve të Karaçevës, në Brezin Kufitar mes Kosovës e Serbisë, që vazhdimisht po mbahen në presion nga prania dhe provokimet e  forcave të xhandarmërisë serbe, të cilat e demonstrojnë  forcën e tyre, duke i shqetësuar e frikësuar banorët shqiptarë të fshatit, sot në ambientet e Radios Kosova e Lirë dhe Televizionit Dielli ka qëndruar Kryetari i Bashkësisë Lokale i fshatit, Karaçevë e Poshtme, Selver Lenjani, me ç rast u ka ndarë Mirënjohje dhe i ka falënderuar për punën dhe përcjelljen e informatave nga Brezi Kufitar në Karaçevë.

Mirënjohjet u ndanë në vigjilje të Festave te Nëntorit.

Radio Kosova e Lirë dhe Televizionit Dielli janë zotuar se, ashtu si deri tani do të vazhdojnë ta përkrahin pa rezervë dhe të sensibilizojë opinionin  sa më shumë në  zgjidhjen e kësaj çështjeje, që është jetike për banorët shqiptarë të këtij fshati.

Kontrolloni gjithashtu

Levent Ridvan Qazimi: Kryeministri, Albin Kurti, tani është përfshirë në zgjedhjet lokale, në Preshevë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pas dështimit në zgjedhjet, në Shqipëri, dhe mbështetjes së një …