MIT KS
Fillimi / Lajmet / Rama: BE-ja i ka vëna kushte të tilla Shqipërisë, të cilat nuk do të mund t’i plotësonin asnjëra nga vendet ish-komuniste
Rama: BE-ja i ka vëna kushte të tilla Shqipërisë, të cilat nuk do të mund t’i plotësonin asnjëra nga vendet ish-komuniste

Rama: BE-ja i ka vëna kushte të tilla Shqipërisë, të cilat nuk do të mund t’i plotësonin asnjëra nga vendet ish-komuniste

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një fjalim të mbajtur të enjten në Kuvendin e Shqipërisë ka kritikuar Evropën për kushtet e vëna ndaj Shqipërisë që, sipas tij, asnjë nga vendet ish-komuniste që tashmë janë anëtare të BE-së nuk do mund t’i plotësonin. Ai ka kritikuar BE-në edhe për kushtet e vëna Kosovës. Për kryeministrin e Shqipërisë, Bashkimi Evropian nuk e ka sot problemin e plotësimit, ose jo plotësimit të kushteve të Shqipërisë. Por, BE-ja, sipas Ramës, sot ka një debat të brendshëm, të imponuar nga dinamika të brendshme dhe të lidhura me një periudhë të tërë krize që ka marrë të përpjetën qysh me shpërthimin e lumit të refugjatëve.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...