kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Ramosaj nënshkruan kontratë për ndërtimin e objektit të ri të Ndërmarrjes Komunale ,,Higjiena’’ në Deçan

Ramosaj nënshkruan kontratë për ndërtimin e objektit të ri të Ndërmarrjes Komunale ,,Higjiena’’ në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me zyrtarin e prokurimit dhe Grupi i Operatorëve Ekonomik ‘’Engineering Grup’’ Sh.P.K ,,ÇETA – General Invest Grup ’’ kanë nënshkruar një kontratë të përbashkët mes Komunë së Deçanit dhe këtyre Operatorëve Ekonomik, për ndërtimin e objekti të ri të Ndërmarrjes Komunale ,,Higjiena’’ në Deçan.

Në bazë të kësaj kontrate të nënshkruar punimet për ndërtimin e këtij objekti do të nisin në javën e tretë të këtij muaji .

Vlera e kontratës kapë shifrën 258.749,40 €uro.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar ndërtimi i urës së dëmtuar në Kërvasari të Malishevës

Këto ditë në fshatin Kërvasari të komunës së Malishevës, ka filluar ndërtim i urës, e ...