mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
valamobile
Fillimi / Institucionet / Reshjet kanë pushuar, por jo edhe procesi i pastrimit të rrugëve nga bora

Reshjet kanë pushuar, por jo edhe procesi i pastrimit të rrugëve nga bora

Në komunën e Suharekës pastrimi i rrugëve nga bora po vazhdon. Kryetari Muharremaj, ka vizituar Baqecin dhe nga atje ka premtuar se në çdo rrugë ne do të mundohemi të jemi prezent që të gjendemi sa më afër qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI BYTYQI: KEMI PUNUAR PËRTEJ OBJEKTIVAVE TË MINISTRISË SË ARSIMIT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në ...