valamobile
mbpzhr 2018
kek baner i ri
akp deri me 23 janar
Fillimi / Lajmet / Fatmir Limaj thotë se çështjet nacionale nuk duhet të jenë të rezervuara për një person apo grup të caktuar
Fatmir Limaj thotë se çështjet nacionale nuk duhet të jenë të rezervuara për një person apo grup të caktuar

Fatmir Limaj thotë se çështjet nacionale nuk duhet të jenë të rezervuara për një person apo grup të caktuar

Fatmir Limaj që po udhëheqë delegacionin shtetëror në bisedimet me Serbinë, thotë se çështjet nacionale nuk duhet të jenë të rezervuara për një person apo grup të caktuar, por për të tilla tema duhet të jenë të gjithë bashkë. Sipas tij, ka mbetur një praktikë e keqe prej vitit 2011 me jotransparencë dhe mosbesim, gjë që duhet kohë për t’u shëruar ky mosbesim. Një arsye tjetër sipas Limajt, që po shkakton vështirësi të bëhen të gjithë bashkë në Kosovë për dialogun me Serbinë, janë edhe kalkulimet politike. Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, që është njëri nga udhëheqësit e ekipit negociator thotë se kanë shumë tema të aspektit ekonomik, të cilat mendon se duhet të trajtohen dhe përmbyllen njëherë e mirë. Në një intervistë për KosovaPress, Limaj thotë se shpreson që ekipit do t’i bashkohen edhe partitë tjera opozitare, por që edhe pa ta do të vazhdojnë./kp/.

Kontrolloni gjithashtu

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet e gjithë veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të aktiviteteve tradicionale kulturore “Flaka e Janarit” me kënaqësinë më të madhe ju ...