Fillimi / Lajmet / Riza Halimi, thotë se ideja e kryetarit, Hashim Thaçi, që “Dolina” të bashkohet me Kosovën nuk do të realizohet
Riza Halimi: Ideja për bashkimin e Kosovës Lindore më Kosovën do të duhej të bëhej nga Kuvendi

Riza Halimi, thotë se ideja e kryetarit, Hashim Thaçi, që “Dolina” të bashkohet me Kosovën nuk do të realizohet

Deputeti i përjetshëm i Kuvendit të Serbisë, kryetar i Partisë së Veprimit Demokratik në Preshevë, Riza Halimi, ka thënë se ideja e kryetarit, Hashim Thaçi, që Lugina e Preshevës të bashkohet me Kosovën, nuk mund të realizohet. Ka munguar diskutimi për shqiptarët. Nëse këtu kemi një interesim serioz, ai duhet të jetë komplet i forcave politike të Kosovës dhe të ketë qasje serioze që trajton çështjen e Luginës në mënyrë konkrete. Sipas Halimit, shumë vjet deputet i kuvendit të Serbisë u dashka të bëhet një  baraspeshë në mes të të drejtave që gëzojnë serbët e Kosovës dhe shqiptarët në Serbi.

Kontrolloni gjithashtu

Protesta LVV

Lëvizja Vetëvendosje i ka bërë të ditur “Kohës Ditore” se nesër të organizojë një tjetër tubim provues në Sheshin e Prishtinës

Lëvizja Vetëvendosje i ka bërë të ditur Kohës Ditore se nesër të organizojë një tjetër ...