KEK
Fillimi / Lajmet / Senati i Universitetit të Prishtinës vendos për uljen e kushtit për 10%, për kalueshmërinë e vitit 2019/20
Senati i Universitetit të Prishtinës vendos për uljen e kushtit për 10%, për kalueshmërinë e vitit 2019/20

Senati i Universitetit të Prishtinës vendos për uljen e kushtit për 10%, për kalueshmërinë e vitit 2019/20

Sot Senati i Universitetit të Prishtinës, në mbledhjen e dytë të tyre për këtë vit akademik, vendosën në mënyrë unanime për uljen e kushtit për 10%, për kalueshmërinë e vitit 2019/20. Pas shumë kërkesave nga studentët, që për shkak të rrethanave dhe pasojave të shkaktuara nga pandemia COVID-19, t’u bëhet e mundur një ndihmë e tillë që do t’i mundësonte të përfundonin me sukses vitin akademik 2019/20. Kjo kërkesë është ekskluzivisht për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe vlen vetëm për vitin akademik 2019/20.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...