KEK
Fillimi / Lajmet / Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor
Kërkohet që studentët të lirohen nga të gjitha pagesat pasi ata nuk kanë asnjë lloj të ardhura financiare

Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor

Pas një diskutimi të gjatë Senati i Universitetit të Prishtinës morri vendim që provimet e afatit të prillit të mbahen në qershor. Afati i parregullt me dy provime dhe afati i rregullt, poashtu edhe të mbahet në shtator me dy afate. Shtatori një me dy provime dhe afati tjetër i shtatorit të jetë i rregullt, kurse për datat e provimeve u la të caktohen nga fakultetet përkatëse. Rektori Marjan Dema kërkoi mirëkuptim para se të vendoset për këtë pikë të rendit të ditës. Florian Divolaku, përfaqësues i studentëve në senat lexoi propozimet e studentëve. Ai kërkoi që afati i prillit të zëvendësohet në qershor. Kurse Bujar Dugolli, dekan i Fakultetit Filozofik i mbështeti pjesërisht kërkesat e studentëve për mbajtjen e provimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i FSK-së, Anton Quni niset për vizitë zyrtare, në Turqi

Ministri i FSK-së, Anton Quni niset për vizitë zyrtare, në Turqi

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Anton Quni, me ftesë zyrtare të homologut të tij turk, ...