MIT
akp deri me 5 maj
Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
valamobile
Fillimi / Institucionet / Shembull që duhet ndjek edhe të tjerët

Shembull që duhet ndjek edhe të tjerët

Mjedisi i pastër dhe i mbrojtur vazhdon të mbetet njëri nga prioritetet më të rëndësishme të qeverisjes sime komunale në Deçan, por kur  këtij aksioni i bashkohen njerëzit e vullnetit të mirë unë shprehë mirënjohjen time për punën vullnetare të Avdi (Rrustem) Geci nga Lluka e Ulët i cili gjatë vikendit ka nisur aksionin për largimin e mbeturinave tek deponia e krijuar nga vet qytetarët në Llukë të Ulët.

Gjesti i Avdiut shpresoj të trokas në ndërgjegjen tonë, duke na bërë më të përgjegjshëm për mjedisin që na rrethon tha ndër të tjera kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria miraton koncept dokumentin për Arkivat e Kosovës

Pas propozimit të ministrit të Kulturës, Kujtim Gashi, Qeveria e Kosovës ka miratuar koncept dokumentin ...