Fillimi / Institucionet / Shënimi i Ditës së çlirimit të komunës së Vitisë do të bëhet konform rekomandimeve të IKSHP-së

Shënimi i Ditës së çlirimit të komunës së Vitisë do të bëhet konform rekomandimeve të IKSHP-së

Këshilli komunal për organizimin e manifestimit për nderë të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të komunës së Vitisë, ka mbajtur një takim me anëtarët e këtij këshilli, për të shqyrtuar mundësin për shënimin e kësaj dite. Me qenë se ende jemi në një gjendje jo të volitshme sa i përket situatës pandemike, anëtarët e këtij këshilli u dakorduan që të shqyrtohet në mbledhjet e ardhshme, mundësia e organizimit të programit artistik apo jo. Gjithçka do të vendoset të organizohet konform rekomandimeve të IKSHP-së, me vlerësimin e situatës pandemike në ditët në vazhdim.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...