kek
Airport Adem Jashari
tv dielli
MIT
Fillimi / Institucionet / SHMLP “Antonë Çetta” Skenderaj, ndau mirënjohje për nxënësit e dalluar për suksesin e treguar gjatë vitit shkollor 2019-2020

SHMLP “Antonë Çetta” Skenderaj, ndau mirënjohje për nxënësit e dalluar për suksesin e treguar gjatë vitit shkollor 2019-2020

Në shënim të përvjetorit të 12-të të Pavarësisë së Kosovës, SHMLP “Antonë Çetta” Skenderaj, ndau mirënjohje për nxënësit e dalluar për suksesin e treguar gjatë vitit shkollor 2019-2020. Me këtë rast, drejtori i shkollës, Agron Istogu e falënderoj kryetarin e komunës së Skenderajt, Bekim Jashari si dhe drejtorin e DKA-së, Bekim Latifi, për mbështetjen e vazhdueshme dhënë shkollës dhe nxënësve të saj.

Kontrolloni gjithashtu

ASB ndihmon QKMF në Malishevë me mjete mbrojtëse

Organizata gjermane ASB ka sjellë një donacion me mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor të Qendrës ...