kek
Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
Fillimi / Lajmet / Shtëpia e Bardhë e hedh poshtë vendimin për një hetim “antikushtetues” për tërheqjen e kryetarit Trump
Shtëpia e Bardhë e hedh poshtë vendimin për një hetim “antikushtetues” për tërheqjen e kryetarit Trump

Shtëpia e Bardhë e hedh poshtë vendimin për një hetim “antikushtetues” për tërheqjen e kryetarit Trump

Shtëpia e Bardhë lëshoi ​​një deklaratë në të cilën hedh poshtë, siç thuhet, një hetim “antikushtetues” për tërheqjen e kryetarit Donald Trump dhe tha se ai refuzoi të bashkëpunonte në një hetim të nisur nga demokratët në Dhomën e Përfaqësuesve të Kongresit të SHBA, për të cilën nuk u votua në atë Dhomë. Letra me tetë faqe, e nënshkruar nga avokati i Shtëpisë së Bardhë, Pat Cipalone, iu dërgua kryetares së Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA, demokrates Nancy Pelosi, dhe kryetarëve demokratë të Komisionit për Inteligjencë, Punë të Jashtme dhe Mbikëqyrje. Pelosi thotë se hetimi i tërheqjes është kushtetues dhe se nuk kërkohet votim në këtë kohë nga Dhoma e Përfaqësuesve e SHBA-së. Shtëpia e Bardhë pretendon se të tre hetimet për tërheqjen në historinë amerikane – kundër presidentit Andrew Johnson, Richard Nixon dhe Bill Clinton – përfshinë votat e Dhomës së Përfaqësuesve dhe se kjo duhet të shërbejë si një precedent për tërheqjen e presidentit Donald Trump.

Kontrolloni gjithashtu

Jashari: Duhet të punojmë bashkërisht, përtej dallimeve ideologjike, politike e konceptuale në zhvillimin e vendit

Jashari: Duhet të punojmë bashkërisht, përtej dallimeve ideologjike dhe politike në zhvillimin e vendit

Kuvendi Komunal i Skenderajt ka mbajtur seancë solemne me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë ...