Shukri Buja: Me dhimbje të thellë ju njoftojmë se sot vdiq nëna jonë e dashur Kumrie Buja

Me dhimbje të thellë ju njoftojmë miqtë, shokët dhe dashamirët se sot më: 18. 02. 2024 vdiq nëna jonë e dashur Kumrie Buja. Nënë e dhjetë fëmijëve, shtatë djemëve dhe tri vajzave.

Nënë e shtatë djemëve veteranë të  UÇK-së (Ramë, Agush, Avdyl, Shukri, Avni, Ruzhdi dhe Lutfi Buja).

Nëna që me mund na rriti dhe edukoi, që qëndroi stoike gjatë vuajtjes tonë burgjeve, na përkrahu e inkurajoi në luften e gjatë për liri!

Varrimi bëhet neser më: 19. 02. 2024, në ora 13.00 në Bujan/Lipjan

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero …