KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave në komunën e Deçanit 29 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, 15 të tjerë janë shëruar plotësisht, ndërsa 3 persona kanë ndërruar jetë

Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave në komunën e Deçanit 29 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, 15 të tjerë janë shëruar plotësisht, ndërsa 3 persona kanë ndërruar jetë

Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave (25-31.01.2021) në komunën e Deçanit njëzet e nëntë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, pesëmbëdhjetë të tjerë janë shëruar plotësisht, ndërsa tre persona kanë ndërruar jetë si pasojë e këtij virusi. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 650 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 542 të shëruar plotësisht, 22 kanë humbur jetën dhe 86 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaskë

#PastroDuart

#MbajDistancë

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...