KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave në komunën e Deçanit 31 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa 23 të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave në komunën e Deçanit 31 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa 23 të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, gjatë kësaj jave (15-21.02.2021) në komunën e Deçanit tridhjetenjë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa njëzetetre të tjerë janë shëruar plotësisht. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 730 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 619 të shëruar plotësisht, 22 kanë humbur jetën dhe 89 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaskë

#PastroDuart

#MbajDistancë

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë, ...