KEK
Fillimi / Institucionet / Të shtunën në Viti u mbajt Olimpiada e parë në Matematikë

Të shtunën në Viti u mbajt Olimpiada e parë në Matematikë

Organizuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit në Viti në bashkëpunim me Shoqatën e Matematikanëve të Kosovës (SHMK) dhe mësimdhënësit e matematikës, të shtunën në Viti është mbajtur Olimpiada e parë në Matematikë. Hapja zyrtare e kësaj olimpiade është bërë nga Drejtori i Arsimit në Viti, Basri Aliu dhe nga Koordinatori i këtyre garave për Viti, Burim Jashari. Bëhet me dije se ekipi zyrtar i nxënësve të përzgjedhur për klasat IX deri XII nga Komuna e Vitisë do të përfaqësojnë komunën e Vitisë në Olimpiadën Matematike të Kosovës 2021.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...