tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Sot hapet ekspozita e studentëve të Fakultetit të Arteve, kushtuar heronjve të parë të UÇK-së Beqir Rexhepi e Rexhep Rexhepi
Sot hapet ekspozita e studentëve të Fakultetit të Arteve, kushtuar heronjve të parë të UÇK-së Beqir Rexhepi e Rexhep Rexhepi

Sot hapet ekspozita e studentëve të Fakultetit të Arteve, kushtuar heronjve të parë të UÇK-së Beqir Rexhepi e Rexhep Rexhepi

Më rastin e 22 vjetorit të Betejës së Parë në Likoshan – Qirez, më 28 shkurt – 1 mars 1998 që u zhvillua ndërmjet njësiteve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe të policisë kriminale serbe, do të hapet ekspozita e studentëve të Fakultetit të Arteve, kushtuar heronjve të parë të UÇK-së: Beqir Rexhepi e Rexhep Rexhepi. Ceremonia fillon sot me hapjen e Ekspozitës  në Muzeun Kombëtar të Kosovës, duke filluar në orën 19:00.

Kontrolloni gjithashtu

Nuredin Ibishi: Komunat në veri gjithnjë kanë punuar sipas plan programit të Serbisë, sidomos në arsim e në shëndetësi

Nuredin Ibishi: Komunat në veri gjithnjë kanë punuar sipas plan programit të Serbisë, sidomos në arsim e në shëndetësi

Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme në komunat veriore të vendit dhe futja në karantinë, duke ...