kek
mbpzhr 2018
MIT
valamobile
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / TË ENJTEN PËRUROHET SEGMENTI I TRETË I AUTOUDHËS R6, “ARBËN XHAFERI”, PRISHTINË-HANI I ELEZIT

TË ENJTEN PËRUROHET SEGMENTI I TRETË I AUTOUDHËS R6, “ARBËN XHAFERI”, PRISHTINË-HANI I ELEZIT

Të enjte- 14 qershor 2018, Ministria e Infrastrukturës do të mbajë ceremoninë e përurimit të segmentit të tretë (i parafundit) të autoudhës R6, “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit. Përurimi këtij segmenti, do të mbahet nën moton e kampanjës “JO SHPEJTËSISË, PO SIGURISË”, e cila kampanjë ka për qëllim vetëdijesimin e ngasësve të automjeteve dhe rritjen e sigurisë në trafik.

Ceremonia e përurimit të segmentit të tretë do të mbahet në kyçjen \”Doganaj\” (Kaçanik), me fillim nga ora 11:00.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohet dëshmori Halim Brahimi

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari së bashku me drejtorët komunal, deputetin e Parlamentit ...