Fillimi / Lajmet / Të hënën në Skenderaj mbahet Akademi për Tahir dhe Nebih Meha, Malush Ahmeti dhe 32 dëshmorë të tjerë të muajit maj
Të hënën në Skenderaj mbahet Akademi për Tahir dhe Nebih Meha, Malush Ahmeti dhe 32 dëshmorë të tjerë të muajit maj

Të hënën në Skenderaj mbahet Akademi për Tahir dhe Nebih Meha, Malush Ahmeti dhe 32 dëshmorë të tjerë të muajit maj

Më 13 maj 2019 në Skenderaj nën patronatin e kryetarit të komunës, Bekim Jashari dhe në bashkëpunim me Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, mbahet Akademi përkujtimore në 38 vjetorin e rënies heroike të Tahir dhe Nebih Meha dhe në 20 vjetorin e rënies së Malush Ahmetit dhe 32 dëshmorëve të kombit. Akademia mbahet në Qendrën e Kulturës dhe Artit “Hasan Prishtina” në Skenderaj në orën 12:00.

Të hënën në Skenderaj mbahet Akademi për Tahir dhe Nebih Meha, Malush Ahmeti dhe 32 dëshmorë të tjerë të muajit maj

Kontrolloni gjithashtu

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

Kryetari amerikan, Donald Trump e ka tërhequr zyrtarisht SHBA-në nga Organizata Botërore e Shëndetit, të ...