Të enjtën lirohet për qarkullim rruga “Xhorxh Bush” deri tek hyrja e parkingut

Një pjesë e rrugës “Xhorxh Bush” do të lirohet të mërkurën për qarkullim.

Kjo u konfirmua nga Drejtori i Shërbimeve Publike të Komunës së Prishtinës, z. Bekim Brestovci.

Brestovci tha se qarkullimi do të bëhet deri tek hyrja e parkingut.

“Nuk e kemi liruar për qarkullim por për ata që e shfrytëzojnë parkingun”, tha Brestovci.

Rruga “Xhorxh Bush” ka pothuajse një vit që është mbyllur për qarkullim të veturave.

Komuna e Prishtinës, fillimisht kishte marrë vendim që në hapësirat e këtij bulevardi të qarkullojë vetëm mjetet e transportit publik dhe taksitë, por më pas u vendos që të mbyllet qarkullimi edhe për to.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …