Të paktën 46 veta janë vrarë dhe disa të tjerë janë lënduar në një shpërthim me bombë në dy makina në Siri

Të paktën 46 veta janë vrarë dhe disa të tjerë janë lënduar në një shpërthim me bombë në dy makina në Siri, raporton BBC.  Sipas raporteve thuhet se shumica e të vrarëve janë civilë. Ende nuk dihet se kush qëndron prapa këtij sulmi, por thuhet se ky vend ishte sulmuar më parë nga ISIS-i. Shpërthimi ka ndodhur në qytetin Hums, në të cilin dominon sekti Alawite, sekt të cilit i takon edhe kryekrimineli sirian Assad. Sipas raporteve thuhet se numri i të vdekurve mund të jetë edhe më i madh.

Kontrolloni gjithashtu

Gabriel Escobar

Escobar: Kam parë gjithçka në Amerikë, por nuk kam parë që dikush ka vënë në pikëpyetje autoritetin e Qeverisë amerikane

Emisari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka folur për …