MIT KS
Fillimi / Institucionet / U bënë homazhe me rastin e Epopesë së UÇK-së

U bënë homazhe me rastin e Epopesë së UÇK-së

Me rastin e 22 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes Jashari, respektivisht Epopesë së lavdishme të UÇK-së, institucionet komunale të Vitisë në krye me kryetarin Sokol Haliti, Kryesuesin e Kuvendit Komunal, Naim Pira dhe të tjerë kanë bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti. Gjithashtu homazhe kanë bërë edhe përfaqësues të Organizatave të dala nga lufta e UÇK-së, policisë së Kosovës, Forcës së Sigurisë së Kosovës, subjekteve politike etj. Ata kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh tek kompleksi i vëllezërve dëshmorë, Gursel e Bajram Sylejmani në fshatin Sadovinë të Jerlive të Vitisë.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Deçanit ka mbajtur takimin e radhës ...