Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e dhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

U mbajt mbledhja e dhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim Dina, në prani të nënkryetarit të komunës, Fatmir Iska, anëtarëve të KPF-së, drejtorëve të Drejtorive Komunale, dhe përfaqësues i OSBE-së, u mbajt mbledhja e dhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa, në Komunën e Rahovecit për vitin 2019. Pas diskutimeve nga anëtarët e KPF-së, për mbledhjen e radhës së kuvendit komunal u rekomanduan këto pika: Shqyrtimi i Raportit Financiar për periudhën kohore Janar-Shtator 2019, Shqyrtimi i Informatës së DKA-së për fillimin e vitit të Ri Shkollor 2019/2020.

Kontrolloni gjithashtu

MTI dhe ADA marrëveshje bashkëpunimi për t’i ndihmuar Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me shefin e zyrës ...