Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Euro-deputetja Tanja Fajon ka thënë se BE-ja është marrë peng nga Franca, e cila minon interesin tonë Ballkan
Tanja Fajon

Euro-deputetja Tanja Fajon ka thënë se BE-ja është marrë peng nga Franca, e cila minon interesin tonë Ballkan

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nuk morën dritën jeshile për të hapur bisedimet me BE. Megjithatë PE mbetet një aleat i fortë”, ka deklaruar Fajon. Sipas saj me këtë vendim, besueshmëria e unionit u shkatërrua. “Franca po luan një lojë të ndyrë politike dhe kam frikë se ne të gjithë do të paguajmë çmimin e kësaj”, ka thënë Fajon, duke shtruar se kjo është e papranueshme. “Jam jashtëzakonisht e zhgënjyer që humbën një tjetër mundësi për të demonstruar se zgjerimi vlen dhe kështu ne mbajmë premtimet tona. BE është marrë peng nga Franca që nuk kupton dhe vazhdon të minojë interesin tonë në Ballkan”, ka nënvizuar Fajon.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë politike shqiptare në IRJM urojnë popullin e Kosovës për Ditën e Pavarësisë

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoninë e Veriut të cilat do të mbahen të martën, ...