MIT KS
Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e radhës e Këshillit të Drejtorëve në Viti

U mbajt mbledhja e radhës e Këshillit të Drejtorëve në Viti

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e radhës, në të cilën në veçanti është biseduar rreth grumbullimit e të dhënave për sektorë dhe tabelave sektoriale nëpër drejtori me qëllim të hartimit të Planit Zhvillimor Komunal. Gjatë këtij takimi i cili është kryesuar nga zv.Kryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu është kërkuar nga drejtorët e drejtorive që të japin kontributin e tyre me qëllim që Plani i ri Zhvillimor i Komunës së Vitisë të hartohet në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të jetë në interes të zhvillimit të kësaj komune.

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me covid-19 në Malishevë, 2 të shëruar, 2 raste të reja dhe 1 i vdekur

Bilanci i sotëm i situatës me COVID-19, në Komunën e Malishevës, është 2 të shëruar, ...