KEK
Fillimi / Institucionet / U mbajt takimi i parë i Këshillit Organizues në Rahovec për 17 shkurtin-ditën e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës

U mbajt takimi i parë i Këshillit Organizues në Rahovec për 17 shkurtin-ditën e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka caktuar Këshillin Organizues për 17 shkurtin-ditën e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, me vendim, me Nr.Protokollit 02/238/2020 me datë 23.01.2020. Këshilli përbëhet nga anëtarë të ekzekutivit dhe legjislativit komunal, zyrtarë komunal të sektorëve të kulturës, rinisë dhe sportit, OJQ , OVL e UÇK-dega në Rahovec, ndërsa do të kryesohet nga nënkryetari Fatmir Iska. Në takimin e sotëm, Këshilli Organizues shqyrtoi çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me organizimin sa më të mirë të kësaj ngjarje historike, ku u diskutuan idetë dhe aktivitetet që do të organizohen për nderë të 17 shkurtit-ditën e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Takimi i radhës u caktua për datën: 4 shkurt 2020 ( e martë).

Kontrolloni gjithashtu

Fshati Gramaqel do të bëhet me Qendër të Mjekësisë Familjare

Në mënyrë që të jenë sa më afër qytetarit dhe ta ruajnë shëndetin e tyre, ...