U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit në Beguncë, Haliti kryetar i ri

Në fshatin Beguncë janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillit të këtij fshati. Kryetar i fshatit Beguncë, me shumicë votash u zgjodh Nexhmedin Haliti, kurse u zgjodhën edhe 11 anëtarë të këtij këshilli. Gjithsej në këtë takim kanë marrë pjesë 65 banorë të cilët edhe kanë marrë pjesë edhe në procesin e votimit. Kurse zgjedhjet për Kryetar dhe anëtarë të Këshillit të fshatit do të mbahen të martën  edhe në fshatin Vërban prej orës 16:00.

Kontrolloni gjithashtu

KALENDARI I DËGJIMEVE BUXHETORE PUBLIKE ME QYTETARË E KOMUNËS SË  RAHOVECIT PËR BUXHETIN E VITIT 2025

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës …