akp deri me 4 nentor
vipa
Fillimi / Institucionet / Urim i Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me rastin e festës së Fitër Bajramit

Urim i Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me rastin e festës së Fitër Bajramit

Të nderuar besimtarë mysliman, si kryetari i komunës së Vitisë, kam nderin që të ju uroj festën e Fitër Bajramit. Gjatë 30 ditëve të fundit mysliman anembanë botës kanë agjëruar muajin e shenjtë të ramazanit por gjithashtu edhe kanë ndarë një pjesë nga pasuria e tyre që të ndihmohen njerëzit në nevojë. Përfundimi i këtij muaji po kurorëzohet tani me kremtimin e festës së Fitër Bajramit. Uroj që në këtë festë të bekuar në familjet tona të mbizotëroj paqja, mëshira dhe dashuria.

Gëzuar festa e Fitër Bajramit!

Sinqerisht

Sokol Haliti

Kryetar i Komunës së Vitisë

Kontrolloni gjithashtu

POTERQI I KLINËS ME RRUGË TË ASFALTUARA, NË GJURGJEVIK TË MADH FILLOJNË PUNIMET NË RRUGËN E RE

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe kryetarin e ...