Valdete Daka: Çdo manipulim i mundshëm i votës në ditën e zgjedhjeve, do të ndëshkohet

Çdo manipulim i mundshëm i votës në ditën e zgjedhjeve, do të ndëshkohet ka thënë për mediet kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka duke nënvizuar se nuk do të tolerohet asnjë përpjekje e tillë për manipulim të votave, dhe se ky është një mesazh i qartë. “Çdo kush që përpiqet ta bëjë këtë do të ndëshkohet jo vetëm penalisht por edhe me përjashtim decertifikim nëse vërtetohet që ndonjë kandidat përmes ndonjë manipulimi ka arritur të bëhet deputet. Ajo ka bërë thirrje për mos prishte të imazhit të shtetit për një grusht votash.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti i Turqisë ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Finlandës në NATO

Me 276 vota pro, Finlanda mori  më në fund miratimin zyrtar të Turqisë  për t’iu …