Valdete Qollaku: Vrapimi i Nëntorit

Vrapimi i nëntorit është garë e vrapimit që organizohet me 28 nëntor 2022, duke filluar në orën 9 e 30 minuta nga Kompleksi i familjes Jashari në Prekaz e deri në sheshin “Adem Jashari”, në Skenderaj. Ky është edicioni i Dytë i Vrapimit të Nëntorit. Gara 28 kilometërshe do të mbahet me 28 nëntor 2022. Shtegu i ri dhe atraktiv 28 kilometërsh do të nis në Kompleksin Memorial Adem Jashari në Prekaz, ndërsa do të përfundojë në sheshin “Adem Jashari“, në qytetin e bukur të Skenderajt.Vrapokuqezi, shkruhet ndër të tjera në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 12 00, në Fushë-Kosovë u zbulua shtatorja e Heroit të Kosovës, Hysen Zogiani

Sot në orën 12 00, në Fushë-Kosovë u zbulua shtatorja e Heroit të Kosovës, Hysen Zogiani

Sot nën përkujdesjen  e Komunës së Fushë Kosovës dhe Organizatave të dala nga lufta e …