Nesër në seancën e tij të radhës në Colmar të Francës pritet të lirohet kryetari i AAK-së Ramush Haradinajt

Vendimi ndaj Haradinajt mund të shtyhet sërish

Gjykata e Apelit në Colmar të Francës, e cila pritet që të vendos më 6 prill fatin e ish-komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj, mbi ekstradimin ose jo në bazë të kërkesës së Serbisë, me shumë mundësi mund ta shtyjë sërish vendimin. Lajmi njoftohet nga mediet serbe, për të cilat ka folur zëdhënësja e gjykatës, Sandra di Rosa.  Seanca e së enjtes do të adresojë përgjigjet e Ministrisë serbe të Drejtësisë për të gjitha pyetjet që ka gjykata franceze, shpjegoi Di Rosa. Ndërsa e pyetur se çfarë mund të pritet në përfundim të kësaj seance, ajo tha se dhoma hetuese e gjykatës me shumë mundësi do ta shtyjë vendimin deri në një seancë tjetër dëgjimore.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …