Kadri Veseli

Veseli bënë thirrje për qetësi në Maqedoni

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli është shprehur i shqetësuar për zhvillimet e fundit në Maqedoni, ndërsa ka bërë thirrje për qetësi, pasi siç ka thënë, Maqedonia është një shtet mik, që e ka pranuar pavarësinë e Kosovës. “Jam i shqetësuar me zhvillimet e orëve të fundit në Maqedoni, të cilat po i përcjellim me vëmendje të shtuar. Maqedonia është një shtet mik, që e ka pranuar pavarësinë e Kosovës. I bëjmë thirrje faktorit politik që të ruajë paqen dhe stabilitetin. Është në interesin e të gjithë popujve në rajon që të ruhet stabiliteti dhe që krizat të zgjidhen me mjete politike”, ka shkruarnë një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …