Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr grante
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / Veteranët e UÇK-së, në Therandë kërkojnë kthimin e dinjitetit të ushtarit, invalidit dhe dëshmorit të UÇK-së
Ushtarët e UÇK-së

Veteranët e UÇK-së, në Therandë kërkojnë kthimin e dinjitetit të ushtarit, invalidit dhe dëshmorit të UÇK-së

Përmes njhë deklarate publike, Veteranët e UÇK-së, në Therandë, (ish-Suharekë) kanë shprehur pakënaqësitë e tyre drejtuar Komisionit Qeveritar për Verifikimin e Veteranëve, Invalidëve dhe Dëshmorëve të UÇK-së. Ata gjatë punimeve të Kuvendit të III-të, kanë prezantuar fakte se në listat e kategorive të luftës  janë futur edhe ata që kanë dezertuar luftën, por edhe të tjerë që kanë qenë kundërshtarë të kësaj lufte. Veteranët e Therandës me rrethinë kanë  kërkuar që të rishqyrtohen listat, duke kthyer dinjitetin e vërtetë të ushtarit, invalidit dhe dëshmorit të UÇK-së, thuhet në deklaratën e nënshkruar nga, veterani, Destan Zekolli.

Kontrolloni gjithashtu

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është duke marrë pjesë në konferencën me karakter ndërkombëtar të ...