MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Institucionet / Njoftim për repelimin e kafshëve në Panorc dhe Rud të Malishevës

Njoftim për repelimin e kafshëve në Panorc dhe Rud të Malishevës

Njoftohen banorët e Panorcit dhe Rudit të komunës së Malishevës, se të premten më 22 Korrik 2016, do të bëhet repelimi i kafshëve. Ky është cikli i katërt i repelimit të kafshëve, në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo (EHKK). Me këtë rast luten të gjithë pronarët e kafshëve, që ti mbajnë të mbyllura kafshët deri në repelimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...