KEK
Fillimi / Lajmet / Isa Mustafa e di shumë mirë se ku është kufiri i Kosovës me Malin e Zi, por është i shantazhuar me dosje
Muharrem Nitaj: Partnerët qeveritarë po angazhohen për arritjen e konsensusi sa i përket dialogut me Serbinë

Isa Mustafa e di shumë mirë se ku është kufiri i Kosovës me Malin e Zi, por është i shantazhuar me dosje

Anëtari i Kryesisë së AAK-së, Muharrem Nitaj është cituar të ketë deklaruar se kyeministri i Kosovës, Isa Mustafa e di shumë mirë se ku është kufiri i Kosovës me Malin e Zi, mirëpo qëndrimi i tij këmbëngulës për ta çuar përpara marrëveshjen aktuale mund të lidhet edhe me 70 dosjet që ai i ka në Prokurori, në kohën kur ishte kryetar i komunës së Prishtinës. Ai ndoshta edhe mund të shantazhohet me këto dosje, për ta ratifikuar marrëveshjen, për të cilën shpreht aq i bindur, ka deklaruar z. Nitaj.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 që kërkoheshin të drejta dhe barazi

52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 në të cilat kërkoheshin të drejta dhe barazi

Sot janë bërë 52 vjet nga demonstratat shqiptare të vitit 1968 në Kosovë, të cilës ...